Reparatie

Een storing of defect in uw auto?

Een storing of defect aan uw auto komt altijd ongelegen. Uw eerste prioriteit ligt bij het regelen van een vakbekwame en betaalbare reparatie. U wilt snel een afspraak kunnen maken zodat u uw auto niet lang hoeft te missen. Bovendien verwacht u garantie op de reparatie.

Bij AMS Carservice bent u voor deskundig en betaalbaar herstel aan het juiste adres!

 

Autogarage met de nieuwste voorzieningen.

AMS Carservice is voorzien van professionele diagnose apparatuur. Hierdoor zijn wij in staat om de nieuwste auto’s met de modernste technieken goed te onderhouden en te repareren.

 

Top kwaliteit onderdelen.

AMS Carservice werkt alleen met A-kwaliteit onderdelen. Deze OEM onderdelen zijn dezelfde merken als oorspronkelijk door de fabriek op uw auto zijn gemonteerd. Denkt u bijvoorbeeld aan Bosch, Brembo, Valeo, VDO, Vredestein, Monroe, Gates, NGK en SKF. Deze onderdelen zijn allemaal afkomstig van officiële OEM-leveranciers.

 

Persoonlijke aandacht van ervaren monteurs.

Bij AMS Carservice werken servicegerichte technici. Zij zetten graag die extra stap voor u. Bovendien volgen onze monteurs regelmatig cursussen om goed op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Zij hebben daardoor een brede kennis van alle automerken.

 

Betaalbaar herstel.

Wij bepalen zoveel mogelijk vooraf welke kosten u kunt verwachten. Zo komt u naderhand niet voor onaangename verrassingen te staan. Mochten wij tijdens de reparatie op complicaties stuiten, dan nemen wij vanzelfsprekend direct contact met u op om dit met u te bespreken.

 

Garantie.

AMS Carservice repareert uw auto vakkundig, ongeacht welk merk of leeftijd. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Wij geven 24 maanden garantie op alle reparaties, inclusief werkplaatstarief en onderdelen.

Voor meer informatie kunt u altijd bellen of mailen. Of kom langs in onze werkplaats tijdens onze openingstijden.