Bandenopslag

Bandenopslag

Naast de verkoop van banden kunt u bij ons ook terecht voor de opslag van uw zomer en winterbanden.

In onze bandenopslag, waar uw banden droog, koel en verzekerd opgeslagen kunnen worden.

Zo heeft u thuis geen last van de ruimte die de banden of wielen in beslag nemen, voorkomt u beschadiging tijdens het vervoer en hoeft u niet elk seizoen met de set te sjouwen om deze onder uw auto te laten zetten. Tevens slaan wij uw banden op onder de juiste condities, waardoor de banden in een betere staat blijven.

Bij ons kunt u op afspraak ook 's avonds terecht, waardoor u dus niet speciaal vrij hoeft te nemen van uw werk om de bandenwissel te laten doen. U kunt genieten van een kopje thee of koffie terwijl wij ondertussen uw zomer of winterbanden wisselen, klaar terwijl u wacht.

bandenopslag.jpg

De tarieven

Complete wielen (velgen met banden), wisselen van zomer/winterbanden, opnieuw balanceren van de wielen die gemonteerd worden. De kosten hiervoor zijn € 25,- voor een set van 4 wielen. De opslag van 6 (met uitloop tot 8) maanden hierbij is €40,-

Banden wisselen (banden om huidige velgen draaien), het monteren van de zomer/winterbanden op uw velgen, balanceren van de wielen en montage op uw auto. De kosten hiervoor zijn €60,- voor stalen velgen en €70,- voor lichtmetalen velgen. De opslag hiervoor is eveneens €40,- per seizoen.

Uw eigen set alleen opslaan is ook mogelijk. Het kan zijn dat u uw zomer- en winterset thuis zelf wisselt. Ook deze sets slaan wij graag voor u op. De kosten hiervoor bedragen € 40,- per seizoen.